Plébániai naptár

Falinaptár

Ebben a Google naptárban megtalálja templomunk nem rendszeres eseményeit, mint a temetéseket, esküvőket, a nagyheti szertartások rendjét, jövő évtől pedig a miseszándékokat is.

A naptárat felveheti levelezőprogramja és okostelefonja naptárába, ha követi a lenti lépéseket, vagy felveszi a naptár iCal címét:

https://calendar.google.com/calendar/ical/7al779t6d8qod7eo6kqh0bagt4%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Reméljük, ez a funkció is segíti közelebb hozni Híveinket a plébánia programjaihoz. Ismét ajánljuk a kedves Testvéreknek a katolikus liturgikus naptárat is, amit ugyanígy lehet a telefonunkra telepíteni.

A naptár felvétele levelezőprogramra és okostelefonra

A naptárat hozzáadhatja saját naptárához is, ha a naptár jobb alsó sarkában található + Google Naptár gombra klikkel. Miután Google fiókjában hozzáadta naptárunkat a saját naptárához, Androidos készülékén is megjelenítheti. Győzödjön meg arról, hogy készüléke kapcsolódik az Internethez (pl. wifin az otthoni hálózathoz), majd naptár programjában a Naptárak/Kijelző menüpontban ikszelje be a Szigetmonostori Plébánia naptár megjelenítését. A naptár iCal linkjével hozzáadhatja iPhone-ja naptárához, vagy asztali gépen Outlookhoz, Thunderbirdhöz.

Korábbi falinaptárak